Els animals de la gossera il·legal seran traslladats a un lloc que reuneix condicions

El trasllat començarà aquest dissabte, quan es portarà al nou indret la meitat dels gossos

0
672

Els animals de la gossera il·legal denunciada a Calafell, a la zona de la depuradora d’aigües residuals, seran traslladats a una instal·lació d’un altre poble de la comarca del Baix Penedès, que compleix les condicions necessàries. El trasllat començarà aquest dissabte, quan es portarà al nou indret la meitat dels gossos. En els dies següents, es traslladarà l’altra meitat.

El propietari tenia de temps fins aquest dijous per donar una solució. En cas contrari, l’Ajuntament havia anunciat que es faria càrrec dels gossos, atesa la precarietat i manca d’atenció en què es trobaven. Aquest dijous, els serveis municipals i la Policia local han anat a comprovar la situació, tal com han fet a diari, i han acceptat la solució aportada per la propietat, un cop que s’ha comprovat que el recinte al qual es portaran els gossos és legal i reuneix condicions.

L’Ajuntament comprovarà que el propietari compleix el compromís que ha adquirit

Aquesta mesura és independent de la denúncia presentada pel Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil i de la resta de mesures administratives engegades, entre elles la revisió de la legalitat urbanística d’aquesta i d’altres gosseres del terme municipal.

L’Ajuntament ha iniciat aquest procediment perquè és l’eina més eficaç i ràpida que té al seu abast per tancar i desmantellar les gosseres que no compleixin. Se sospita que hi ha unes vuit gosseres susceptibles de tancament, per estar en terrenys on no es pot construir cap edificació ni desenvolupar activitats econòmiques.

FER UN COMENTARI