Elena Volpini porta al Jardí de la Casa Rull el segon concert del festival Di(vi)nes

0
363

Després de l’èxit rotund aconseguit aquest passat divendres al concert inaugural del festival Di(vi)nes, en el que la cantautora tarragonina Anna d’Ivori va omplir el Seminari de Tarragona per tancar la gira del seu disc “Rere els vidres”, aquest esdeveniment que té com a objectiu difondre la creativitat cultural en clau femenina, arriba ara a Reus.

El segon concert del Di(vi)nes, que organitza l’associació cultural Etcètera, el protagonitzarà la cantautora vallenca Elena Volpini aquest dijous 11 d’octubre, a les 21h, al Jardí de la Casa Rull. Acompanyada del guitarrista Gabri Llorach, Volpini aproparà al públic el seu repertori més íntim i personal. Abans de la seva actuació, i com és habitual en aquest festival, hi haurà poesia també en clau femenina. En aquest cas s’ha escollit a la poetessa tarragonina Carme López. El tercer element del Di(vi)nes és el vi, de manera que el públic assistent el podrà gaudir mentre mira les actuacions a un preu assequible, 1,50 euros la copa.

El Di(vi)nes ha tingut un inici espectacular. Més de 160 persones van assistir al concert que Anna d’Ivori va oferir acompanyada de l’Orquestra de Cambra Amics de la Unió de Granollers i de la poesia de la rapsoda Lîla Urbano acompanyada de Conrad Setó al piano. El tercer i últim concert tindrà lloc de nou al Jardí de la Casa Rull i el protagonitzaran la poetessa Dolors Ollé i la cantautora Sandra Bautista. Enguany el festival ha sumat l’esponsorització de La Fira Centre Comercial i ha pogut incrementar encara més la seva estructura i qualitat.

FER UN COMENTARI