El subdelegat del Govern visita la Unitat de Carreteres de l’Estat a Lleida

El ministeri de Foment va invertir l’any passat a Lleida 10,4 milions d’euros en conservació i manteniment dels 480 quilòmetres de la xarxa estatal

0
348

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha visitat aquest matí les oficines de la Unitat de Carreteres de l’Estat a Lleida, seguint amb la ronda de visites a tots els organismes de l’Administració General de l’Estat (AGE) a Lleida.

Crespín ha estat rebut pel Cap de la Unitat, Juan Antonio Romero, amb qui ha mantingut una reunió de treball per conèixer de prop els projectes del Ministeri de Foment a la província i el seu estat de tramitació, així com dades relatives al manteniment i conservació de les carreteres estatals.

En aquest sentit, segons les dades facilitades per la Unitat, el ministeri de Foment va invertir l’any passat 10,4 milions d’euros en tasques de conservació a la xarxa estatal de carreteres de l’Estat a Lleida que inclou al voltant de 480 quilòmetres. Entre les tasques dutes a terme es contempla la reparació de sots en l’asfaltat, el manteniment dels sistemes de senyalització vertical i horitzontal, dels sistemes d’enllumenat i la neteja de voreres per garantir la seguretat vial dels conductors.

Un cop acabada la reunió de treball, el subdelegat ha saludat la plantilla d’empleats públics de la Unitat de Carreteres i ha visitat l’arxiu de la Demarcació on es conserven totes el projectes del ministeri de Foment dels darrers anys.

Posteriorment, José Crespín ha visitat també les dependències de la Inspecció de Telecomunicacions del ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, on ha saludat al Cap de la Inspecció, David Bernaus, i als funcionaris adscrits a aquest servei estatal.

FER UN COMENTARI