El Sitges 2018 arrenca amb 1.300 estudiants en la sessió adreçada a les escoles

El festival, amb 170 pel•lícules i una trentena de curtmetratges, s'inaugura aquesta tarda esperant superar les xifres de l'any passat, com els 200.000 visitants i les prop de 68.000 entrades venudes

0
361
Imatge de Miquel Forns a l'acte del Festival i les escoles. Foto: Aj. de Sitges

Prop de 1.300 escolars del Garraf, comarques de Tarragona i una escola de música d’Alemanya convidada per l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall han assistit aquest matí al passi per a escoles del film ‘The house with a clock in its walls’, del director Eli Roth, en el marc del Festival Internacional de Cinema de Catalunya.

D’aquesta manera ha arrencat la programació de la 51a edició del Sitges 2018, que s’inaugura oficialment aquesta tarda amb la projecció de ‘Suspiria’. El festival, amb 170 pel·lícules i una trentena de curtmetratges, espera superar les xifres de l’any passat, com els 200.000 visitants i les prop de 68.000 entrades venudes.

Estrelles com Nicolas Cage, Ed Harris, Peter Weir, John Carpenter, Tilda Swinton, M. Night Shyamalan o Pam Grier són alguns dels convidats destacats del Festival. La secció oficial contempla les últimes tendències del fantàstic. Aquest any també destaquen les propostes de la resta de seccions, com Noves Visions, Òrbita, Anima’t i Seven Chances.

Entre el 4 i el 14 d’octubre, Sitges oferirà el millor cinema de gènere fantàstic i de terror a les cinc pantalles on es projectaran la majoria de les pel·lícules de seccions oficials: Auditori Meliá Sitges, Retiro, Prado, Brigadoon i la Sala Tramuntana, a més de les activitats paral·leles i les exposicions, com la dedicada al 50 aniversari de ‘2001: Una odissea de l’espai’, ‘leit motiv’ de l’edició d’enguany.

FER UN COMENTARI