El Servei de Suport al Dol de Ponent engega el primer concurs fotogràfic “Buits plens”

Aquesta iniciativa pretén donar visibilitat, normalitzar i trencar el tabú dels processos de mort i dol

0
626
Cartell del concurs fotogràfic "Buits Plens", del Servei de Suport al Dol de Ponent

El Servei de Suport al Dol de Ponent presenta el seu primer concurs de fotografia sota el nom de “Buits Plens” amb l’objectiu de donar visibilitat, normalitzar i trencar el tabú dels processos de mort i dol. El termini de presentació de fotografies s’estén del 15 de juny al 15 de juliol i poden participar-hi totes les persones majors de 18 anys residents a la província de Lleida.

Les fotografies participants en aquest concurs han d’estar pensades per ajudar a comprendre, interioritzar i reflexionar sobre el procés de dol. El concurs consta de dues categories, una general i una altra específica que reflecteixi el dol gestacional. Ambdós apartats compten amb diferents premis i cada una de les instantànies presentades formaran part d’una mostra que exposarà el mateix centre. Els participants poden presentar les seves fotografies a través de dues vies:

– Al correu electrònic info@suportaldol.org

– Publicant-les a Instagram, amb perfil obert, amb l’etiqueta #fotobuitsplens i mencionant també el perfil de @suportaldol

El Jurat del concurs està format per la fotògrafa i psicòloga Norma Grau, el professor Miquel Pueyo de la Universitat de Lleida, la periodista Lourdes Cardona i l’especialista en dol, Pili Chimenos.

Des del Servei de Suport al Dol de Ponent animen a la ciutadania a participar en aquesta iniciativa i posen a disposició de tothom qui estigui interessat les bases complertes del concurs al seu web. Aquesta iniciativa compta amb el suport de FeSalut, l’Ajuntament de Tàrrega, la Paeria de Lleida, el Departament d’Afers socials i Família i de la Diputació de Lleida, així com amb el patrocini de la revista Nova Tàrrega, l’editorial Boira, la casa rural Sol Blanc i el gimnàs Ekke.

FER UN COMENTARI