El ritme del cabaret dóna el tret de sortida del Trapezi a Reus

La 21a edició del Trapezi promet ser tot un "espectacle"

0
1176
Wifi_Penedès_728x90

A les vuit del vespre s’ha inaugurat la 21a edició de la Fira del Trapezi a Reus. Persones del municipi han omplert el centre Cal Massó mentre es feien els tradicionals discursos inaugurals.

La màgia del circ ha començat aquest vespre, a les vuit de la tarda, a omplir l’atmosfera reusenca. Amb la tradicional cerimònia inaugural el director de la Fira del Circ Trapezi, Leandro Mendoza, ha volgut dedicar unes paraules per animar a la gent a venir a la fira i gaudir d’un bon espectacle.

Seguidament, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha convidat a tots els ciutadans de la capital del Baix Camp i els municipis veïns a passejar per Reus durant els dies que vénen estona amb els més d’un centenar d’actes planificats per als pròxims quatre dies. “Que comenci l’espectacle”, així el batlle de reusenc ha finalitzat el seu discurs inaugural destacant la importància d’aquesta 21a edició, que també coincideix amb la capitalitat de la Cultura Catalana de Reus.

Després dels discursos inaugurals, desenes d’ulls impacients han satisfet les seves ànsies de circ amb l’actuació a càrrec del Circ Pistolet / Circnautes. Durant el seu acte s’ha pogut veure la força i l’equilibri dels seus equilibristes, que han robat més d’una rialla (o cares totalment sorpreses) dels més petits que eren a la sala, mentre realitzaven tot un seguit d’acrobàcies.

El cabaret inaugural
L’espectacle inaugural d’aquest dijous a la nit ha engrescat les més de 2.000 persones de públic a la plaça del Mercadal, en un ambient ple de rialles i somriures. Els pallassos Jordi Martínez i Oriol Boixader ‘Oriolo’ han estat els mestres de cerimònies d’un número de gran format que ha esdevingut una divertida picada d’ull als pallassos de circ, amb números aeris, de terra i malabars. Malgrat les pluges intenses del dia, el temps ha respectat l’arrencada del festival, amb un programa farcit amb més d’un centenar de representacions.

Fira del Trapezi 2017
Reus ha començat a rebre artistes de la Fira Trapezi que durant els dies vinents –des d’avui fins al diumenge, 14 de maig— omplirà de circ tots els carrers, les places i els teatres reusencs. Reus s’endinsarà un cop més en la màgia del circ: dels seus contorsionistes, malabaristes o equilibristes. Tots ells prometen fer d’aquests pròxims dies una autèntica Fira inoblidable, on un total de 39 companyies mostraran els seus espectacles a la capital del Baix Camp.

FER UN COMENTARI