El Restaurant Xaloquell de Sant Salvador celebra el seu 45è aniversari

El proper 24 de maig el Restaurant Xaloquell celebra 45 anys de la seva inauguració, coincidint amb el casament dels seus fundadors

0
1137
Wifi_Penedès_728x90

Aquest estiu serà molt especial al restaurant Xaloquell de Sant Salvador, El Vendrell. 45 anys no es fan gaire sovint, i la Montse i la Josepa, les propietàries del Restaurant ho volen celebrar amb un seguit d’actes durant tot l’estiu.

 

Per començar, ja han creat juntament amb el Celler Jané Ventura una edició especial limitada a 3000 ampolles de Cava rosat, amb una etiqueta i xapa commemorativa de l’efemèride. Tots els visitants que vinguin a gaudir d’un àpat al Restaurant, seran obsequiats amb una copa d’aquest cava tan especial. I si ho desitgen, també la podran adquirir al mateix restaurant.

 

Durant aquests 45 anys, hem celebrat més de 1000 casaments, moltíssimes comunions i innombrables aniversaris i revetlles. Per això, el 23 de juny, coincidint amb la celebració de la revetlla de Sant Joan i l’obertura de la terrassa, s’inaugurarà a la sala nòrdica una exposició retrospectiva d’aquests 45 anys de vivències al Restaurant. Celebracions, dinars familiars, d’empresa, revetlles, etc. Tothom que ho vulgui podrà venir a visitar-la. I a més, totes les parelles que celebrin la revetlla de Sant Joan amb nosaltres, seran obsequiades amb una ampolla de cava commemorativa.

FER UN COMENTARI