El proper 22 de març, la Llotja acollirà la primera trobada de Pirineus Gourmet

La trobada comptarà amb diverses activitats entre les quals destaca el showroom

0
653
Wifi_Penedès_728x90

La primera trobada de Pirineus Gourmet se celebrarà al Palau de Congressos de Lleida el proper 22 de març. Pirineus Gourmet és un projecte per impulsar la cooperació econòmica més enllà de les fronteres. Per aquest motiu, al projecte hi participen les quatre cambres de les demarcacions de Lleida, Girona, Perpinyà i Andorra. La jornada s’estructura en dues vessants, d’una banda ponències per part d’experts; i de l’altra, un showroom que permet posar en contacte productors i distribuïdors.

Lleida acollirà per primera vegada el projecte Pirineus Gourmet com a un projecte de relació pirinenca, i ho farà a través de diverses activitats. Les ponències parteixen de la idea d’ajudar al petit gourmet a veure quin pot arribar a ser el seu futur. La trobada comptarà també amb un espai clau, el showroom, amb l’objectiu d’aconseguir uns 570 contactes entre productors i distribuidors.

La Llotja acollirà entre 260 i 300 assistents, entre els quals s’hi trobaran 57 expositors i 36 distribuïdors. Es preveu que el número d’assistents augmenti a l’última ponència, la del xef Joan Roca, fins a un màxim de 360 o 400 assistents. Aquestes dades de la jornada han sigut considerades pel president de la Cambra de Comerç, Joan Simó, com “un gran èxit a tots els nivells”.

INGRID PINO

FER UN COMENTARI