El president del Parlament, Roger Torrent, visita l’Ajuntament de Roquetes i l’Observatori de l’Ebre

Torrent entrega a l’alcalde, Paco Gas, una bandera Nacional de Catalunya d’una edició limitada i especial d’un total de 1.000 senyeres

0
182
Wifi_Penedès_728x90

El divendres 19 d’octubre el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, va visitar Roquetes per participar en una reunió de treball sobre la Reserva de la Biosfera i visitar l’Observatori de l’Ebre. Passada la una del migdia Torrent arribava a l’Ajuntament de Roquetes on va ser rebut per l’alcalde de la ciutat Paco Gas. També va ser present a la recepció la diputada d’ERC Irene Fornós i gairebé tots els regidors del consistori.

Després de la recepció oficial Torrent es va desplaçar fins a la sala de plens on l’esperaven majoritàriament una nodrida representació de la plantilla de treballadors i treballadores de l’Ajuntament. L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, va agrair al president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, la seva visita a la ciutat i va aprofitar per convidar-lo a visitar l’Observatori de l’Ebre, perquè pogués conèixer directament les seves instal·lacions i projectes internacionals que es volen tirar endavant.

Torrent va signar al llibre d’honor de Roquetes i es va comprometre a “seguir venint a les Terres de l’Ebre i d’escoltar quins són els anhels de futur de la gent que hi viu, en aquest cas a Roquetes i també al conjunt del territori, tot i reconèixer que de vegades no s’ha pensat prou en el sud del país, un dèficit que hem d’intentar corregir totes les administracions, especialment el Parlament de Catalunya que representa al conjunt de ciutadans i ciutadanes de Catalunya”.

L’alcalde de Roquetes va obsequiar al President del Parlament amb una talla de l’Observatori de l’Ebre com a record de la seva visita a la ciutat. Per la seva part, Roger Torrent, en nom del Parlament, li va fer l’entrega a l’alcalde d’una bandera Nacional de Catalunya d’una edició limitada i especial, que en aquest cas era la número 59 d’un total de 1.000 senyeres, que vol simbolitzar l’agraïment pel suport institucional i també popular dels municipis, i per la feina que fan per la sobirania del País.

Ja a la tarda Torrent va participar en una reunió de treball amb la direcció tècnica que s’encarrega de gestionar la Reserva de la Biosfera i després es va desplaçar a l’Observatori de l’Ebre on es va reunir amb els membres de la direcció per conèixer el funcionament d’aquesta institució científica i visitar les seves instal·lacions, concretament la seva biblioteca que data de l’any 1904.

Roger Torrent va explicar que aquesta visita li ha servit per conèixer la realitat del territori i les inquietuds de la gent que hi viu, i va destacar que l’Observatori de l’Ebre és un clar exemple del que ha de ser el desenvolupament del territori.

De la reunió de treball de la Reserva de la Biosfera, a la qual Torrent va assistir, va ressaltar que cal treballar per preservar el patrimoni natural del territori amb l’impuls de l’activitat econòmica.

Finalment Torrent també va fer referència a la situació política entre Catalunya i Espanya i la voluntat de diàleg tenint presos polítics.

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, un cop acabada la visita a l’Observatori de l’Ebre es va desplaçar a la Biblioteca de Roquetes on es va reunir amb membres de la PDE per conèixer de primera mà la tasca que està fent aquest moviment social per la defensa del riu Ebre.

FER UN COMENTARI