El PPC acusa el govern de Barcelona de promoure la “turismofòbia”

Alberto Fernández Díaz creu que l'executiu ha condemnat els atacs a hotels "tard i de forma freda"

0
543
Inauguració The Animal King Vilanova 728×90
El president del grup del PPC a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha acusat aquest dimarts el govern de la ciutat de promoure la turismofòbia” i d'”agitar conflictes”. “El govern municipal és incapaç de condemnar els atacs als hotels, com els del passat 1 de maig al centre de Barcelona, o els de Gràcia i Poblenou, i quan per fi els condemna, ho fa tard i de manera freda”, ha opinat Fernández Díaz, que ha opinat que “Colau va més enllà de la gesticulació, amb un discurs de confrontació, revengisme i divisió, que busca minimitzar o fugir de la seva obligació de resoldre els problemes de la ciutat”.
El popular ha reclamat al govern que intervingui amb accions legals, tot i que des de l’executiu ja s’ha descartat aquesta opció.

Al seu parer, es pot conciliar el descans veïnal amb l’activitat econòmica del turisme, i per això ha reclamat un pla d’inspecció eficaç contra els habitatges turístics il·legals i que la Guàrdia Urbana actuï per donar resposta a les queixes veïnals.

Segons Fernández Díaz, el govern municipal “agita conflictes quan és incapaç de resoldre els problemes”, i ha citat els manters, els okupes i el turisme.

FER UN COMENTARI