El PP es sent “enganyat” per Josep Poblet

El partit considera que les càmeres de videovigilància no es posaran a les zones insegures

0
315
Jordi Camarasa, portaveu del PP. Foto: cedida

La instal·lació de càmeres de videovigilància a les zones conflictives de Vila-seca va ser una proposta del Partit Popular del municipi el 2016. Ara, el 2018, l’alcalde Josep Poblet ha aprovat la instal·lació de càmeres a localitzacions no problemàtiques, a la zona del Castell i a la zona educacional.

Jordi Camarasa, portaveu del PP de Vila-seca, assegura que es senten “enganyats” perquè “els acords no han estat complets per part de l’equip de govern”. L’any 2016, el govern es va comprometre a la instal·lació de càmeres de videovigilància a les zones amb problemes d’inseguretat, però ara s’instal·laran en zones “que no necessiten la vigilància”. Camarasa assenyala que “a la zona del Castell no li fa cap falta, els veïns no ho reclamen; en canvi, al barri de la Formiga s’han patit diversos robatoris durant aquest 2018”.

Camarasa explica que des de l’equip de govern el 2016 se’ls hi va preguntar idees del seu partit per al pressupost municipal d’aquell any i ells van presentar-ne tres: la instal·lació de deu aparells de cardioprotecció en diferents edificis municipals -que es va posar en funcionament l’any passat-, una zona més d’esbarjo al Parc de la Torre d’en Dolça -que no s’ha dut a terme- i la instal·lació de càmeres de videovigilància a les zones amb problemes d’inseguretat. Llavors, en aquell moment l’equip de govern va donar el vistiplau i es va comprometre amb aquestes propostes però, en un període d’un any, només una s’ha complert -la dels desfibril·ladors- i l’altra -la de les videovigilàncies- s’ha aprovat d’una manera no correcta.

El regidor popular explica que també van demanar càmeres de videovigilància a les zones rurals “per evitar robatoris, però des del Govern municipal també ho han obviat”. En aquest cas, els membres de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca haurien de ser els que donessin les localitzacions més insegures. Però, Camarasa declara que sobre aquest tema tampoc en saben res perquè, de moment, l’Ajuntament no ha comptat amb aquest tipus de càmeres.

FER UN COMENTARI