El PP acusa a Pere Granados de no tenir un projecte de ciutat per a Salou

Degut al canvi d’opinió en la peatonalització del carrer Barcelona

0
396

El portaveu del PP de l’Ajuntament de Salou, Mario García, ha afirmat avui que “el canvi d’opinió en la peatonalització del carrer Barcelona demostra una vegada més que Pere Granados no té un projecte de ciutat per a Salou. Aques és un exemple més que aquest equip de govern ens demostra dia rere dia que governen sense cap planificació i canviant d’opinió d’un dia per l’altre”. El líder popular ha assenyalat que “no és normal que una qüestió tan important com la peatonalització d’un dels punts neuràlgics i vertebradors del nostre municipi es tracti d’una manera tan banal. No es pot canviar d’idea d’un dia per l’altre, s’han de fer estudis seriosos abans d´anunciar una decisió d’aquest tipus, i al cap de dos dies retractar-se del que s’ha dit”.

Segons Mario García, “Pere Granados pren decisions per aconseguir titulars de premsa, i això comporta que després passin coses com aquesta”. Els populars també han acusat al govern municipal de falta de transparència en les decisions que adopten. “En una qüestió tan important com la peatonalització del Carrer Barcelona no s’ha tingut en compte l’opinió de l’oposició, i el que és més greu, no se’ns ha comunicat oficialment ni la primera decisió de peatonzalizació ni el canvi de postura posterior “, ha manifestat el portaveu popular.

“És vergonyós que els legítims representants dels salouencs ens haguem d’assabentar per la premsa de les decisions preses per l’equip de govern i que encara no ens hagin donat les explicacions oportunes”, ha finalitzat García.

FER UN COMENTARI