El Port de Tarragona obre la convocatòria d’Ajudes Socials de 3.000 euros màxim cadascuna

PortSolidari és la Comissió Social de treballadors i treballadores de l’Autoritat Portuària de Tarragona, constituïda per donar suport a projectes i activitats solidàries

0
1001
Imatge d'arxiu del Port de Tarragona.

La comissió social PortSolidari del Port de Tarragona impulsa aquest any la ‘III convocatòria d’Ajudes Socials PortSolidari’, amb l’objectiu de donar suport econòmic a projectes solidaris.

Ara, aquesta convocatòria pren el nom de ‘Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta a projectes socials de PortSolidari’ com a homenatge a la directora d’Organització i Recursos Humans del Port de Tarragona, que va ser una de les persones impulsores del projecte PortSolidari.

Convocatòria d’Ajudes Sílvia Cuesta a projectes socials de PortSolidari
Aquesta convocatòria consta de quatre ajudes econòmiques a projectes apadrinats per treballadors i treballadores, en actiu o jubilats, de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Cada ajuda consta d’un màxim de 3.000€.

Totes les propostes presentades han de reunir uns requisits específics, contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col·lectius desfavorits. A més, els projectes han d’estar alineats amb la missió de PortSolidari que consisteix en fomentar la consciència social, la participació dels treballadors i treballadores de l’Autoritat Portuària de Tarragona i ser altaveu de les entitats que treballen amb els col·lectius més desfavorits.

Termini de presentacions i bases
El termini de presentació és fins el proper 26 de maig de 2017 a les 14:00h. Clicant aquí trobareu les bases i annexos de la convocatòria.

Objectius PortSolidari
Els principals objectius de PortSolidari són fomentar la consciència social, donant suport a col·lectius en situació desfavorable; fomentar i promoure la participació dels treballadors i treballadores de l’Autoritat Portuària de Tarragona en projectes i iniciatives solidàries tant pròpies com externes; i desenvolupar tasques de sensibilització social en l’àmbit de la Comunitat Portuària.

FER UN COMENTARI