El Port de Tarragona es promociona a la fira Break Bulk Europe

  Se celebrarà Anvers del 24 al 26 d'abril,

  0
  547
  DiverNadal Cunit 2018 728×90

  El Port de Tarragona serà present a la Break Bulk Europe 2017, a l’estand de Ports de l’Estat, que se celebra a Anvers del 24 al 26 d’abril, des d’on donarà a conèixer els serveis i les infraestructures que posa a disposició dels carregadors de project cargo, així com el potencial logístic de Tarragona.

  La delegació del Port de Tarragona, encapçalada pel seu president Josep Andreu, viatjarà fins a la capital belga per promocionar els serveis que ofereix la instal·lació portuària.

  En el marc d’aquesta fira, el Port de Tarragona consolida la seva excel·lent disposició per contribuir al creixement d’aquest sector logístic, facilitant així noves oportunitats de negoci per a les empreses especialitzades en project cargo. I, així mateix, consolida el seu posicionament com un dels ports referència a la Mediterrània en aquest tipus de càrregues especials.

  Un dels millors ports de la Mediterrània per a l’operativa de project cargo El Port de Tarragona és un dels ports mediterranis més especialitzats en l’operativa de project cargo per les possibilitats que ofereix, ja que compta amb especialistes en tot tipus de transports i en l’organització i coordinació dels mateixos des de l’origen a la destinació; un altre valor afegit que ofereix el Port de Tarragona és la mà d’obra qualificada donat el potent clúster químic de la zona.

  La infraestructura portuària tarragonina ofereix als seus clients àmplies àrees operacionals en els molls, les rampes ro-ro i una excel·lent accessibilitat via terrestre i ferroviària. A més, la ubicació estratègica privilegiada a la Mediterrània atorga el Port de Tarragona un valor afegit enfront dels ports del nord d’Europa, en gran part, a la favorable climatologia que permet dur a terme operatives de càrrega de project cargo a l’aire lliure durant tot l’any.

  11 grans projectes construïts al Port de Tarragona
  En els últims dos anys s’han finalitzat 11 projectes de project cargo, construïts a peu de moll a les instal·lacions del Port de Tarragona, i exportats via marítima a destinacions internacionals. En aquests moments s’estan construint més projectes.

  FER UN COMENTARI