El Port de Tarragona es consolida com un port de referència al Mediterrani

  0
  752
  Wifi_Penedès_728x90

  El Port de Tarragona ha estat present a la Break Bulk Europe 2017, celebrada a Anvers (Bèlgica), per quarta vegada consecutiva. La delegació del Port de Tarragona, encapçalada pel president Josep Andreu, que ha viatjat acompanyat de la directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci, Genoveva Climent; i la responsable d’intermodalitat, Beatriz Feced, ha mantingut diferents reunions amb clients potencials, en el marc de la mateixa fira. La fira ha servit de plataforma perquè la instal·lació portuària tarragonina es doni a conèixer com un port de referència al Mediterrani en project cargo.

  La presència del Port de Tarragona en aquesta fira posa de manifest la seva aposta pel project cargo. I és que en el marc de l’estratègia de creixement i diversificació de tràfics també s’emmarca la tendència a l’alça de break bulk project cargo (peces de grans dimensions per a equips de fàbrica o components que necessiten muntatge al vaixell).

  El Port de Tarragona consolida la seva excel·lent disposició per contribuir al creixement d’aquest sector logístic, facilitant així noves oportunitats de negoci per a les empreses especialitzades en la càrrega de projecte. I, així mateix consolida el seu posicionament com un dels ports referència al Mediterrani en aquest tipus de càrregues especials.

  Infraestructures especialitzades

  El Port de Tarragona ofereix infraestructures especialitzades per aquest tipus de càrrega com les àmplies àrees operacionals als molls, les rampes Ro-Ro i l’excel•lent accessibilitat via terrestre i ferroviària; a més a més, el Port de Tarragona posa a disposició del client serveis eficients i mà d’obra molt qualificada.

  FER UN COMENTARI