El ple del Vendrell aprova demanar que la R17 sigui la línia d’enllaç entre el Penedès Marítim i Port Aventura

El Ple també va aprovar la moció presentada per Som Poble per establir que les activitats extraescolars municipals siguin inclusives i accessibles per a tots els infants i joves

0
300
Imatge del ple del Vendrell del passat dia 19 de juny. Foto: Aj. del Vendrell
Wifi_Penedès_728x90

El Ple de l’Ajuntament del Vendrell, celebrat el passat dimarts 19 de juny, va aprovar per unanimitat la moció de l’equip de govern perquè la R17 sigui una línia de tren rodalies que enllaci el Penedès Marítim i Tarragona/Port Aventura. La creació de la nova R17 és una oportunitat del Penedès Marítim que no es pot desaprofitar i, per això, es demana que totes les expedicions s’aturin a totes les estacions i baixadors entre Port Aventura i Sitges (ambdós inclosos), al Prat de Llobregat i a les estacions i baixadors de Barcelona que es considerin oportunes. D’altra banda, també se sol·licita garantir un temps d’espera màxim de 10 minuts a l’estació de Sant Vicenç de Calders entre la línia R4 i la nova R17 pels moviments entre el Penedès interior i Port Aventura, i viceversa.

D’altra banda, amb 18 vots a favor (Govern+PxC+SSP+SP+PP+ERC i el regidor Víctor Pérez de Cs) i 2 abstencions (les regidores Maria Luz Ramírez i Maria Mar Negro de Cs), el Ple va aprovar la moció presentada per Som Poble per establir que les activitats extraescolars municipals siguin inclusives i accessibles per a tots els infants i joves.

I amb 15 vots a favor (Govern+Cs+SSP+SP+PP+ERC) i 5 abstencions (PxC+SP), el Ple també va aprovar de forma inicial les bases generals per a la Festa de la Bicicleta del Vendrell.

FER UN COMENTARI