El pintor Antoni Pedrola exposa al Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona

L'artista nascut el 1928 a Vistabella obre la mostra en un acte presidit pel diputat de Cultura, Joan Olivella

0
313
Sant Silvestre Banyeres-Arboç 2018-728×90

Originalitat i potència expressiva. Aquests dos atributs caracteritzen, segons la crítica, els paisatges i el conjunt de l’obra del pintor Antoni Pedrola, protagonista de l’exposició que acaba d’inaugurar el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT). Nascut el 1928 a Vistabella, a la Secuita, Pedrola és autor d’una obra extensa que ha arribat a espais litúrgics, museus i altres espais culturals i socials de diferents indrets del món.

L’acte d’obertura de la mostra (‘Antoni Pedrola. Art, experimentació i mestratge’) ha inclòs un recorregut per les obres exposades, en el qual el mateix artista ha acompanyat els nombrosos assistents que s’han aplegat al MAMT. La presentació de la mostra i del catàleg que la il·lustra ha anat a càrrec del diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, Joan Olivella, acompanyat de la directora del museu, Rosa M. Ricomà; de la comissària de l’exposició, Raquel Medina de Vargas; de l’alcalde de la Secuita, Eudald Roca, i del regidor de Vistabella Josep M. Mañé.

‘Antoni Pedrola. Art, experimentació i mestratge’ es pot visitar fins al 5 de novembre al MAMT, de dimarts a divendres de 10.00 h a 20.00 h; dissabte de 10.00 h a 15.00 h i de 17.00 h a 20.00 h, i diumenges i festius d’11.00 h a 14.00 h. L’entrada és de franc.

FER UN COMENTARI