El Petit Cor de la Catedral de Lleida ret homenatge al cantaire Octavi Miarnau amb un concert

El Petit Cor de la Catedral li dedica un concert a la Catedral de Lleida, en què participen el Cor de Cambra de l’Auditori i l’Orfeó Lleidatà

0
353

La Catedral Nova de Lleida ha acollit aquest migdia una missa i posterior concert en homenatge i record del cantaire Octavi Miarnau, traspassat el passat mes d’agost a Lleida.

La tinent d’alcalde i responsable de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra, i les regidores Carme Culleré i Marta Gispert, han assistit a l’acte, organitzat pel Petit Cor de la Catedral de Lleida, del qual Octavi Miarnau en formava part. Sota la direcció del mestre Mn. Joaquim Mesalles, el concert ha comptat a més amb la participació del Cor de Cambra de l’Auditori i de l’Orfeó Lleidatà, agrupacions musicals en les quals l’Octavi havia format part. Lluís Climent ha fet l’acompanyament a l’orgue.

En el concert, s’han interpretat entre altres composicions el ‘Don Giovanni’; el ‘Rèquiem’, de Mozart i la ‘Lacrimosa’, del mateix compositor, que tant impressionava a l’Octavi Miarnau.

FER UN COMENTARI