El Partit Popular no demanarà enguany seguir la selecció espanyola a la Tabacalera

La pantalla, que no funciona, ha acollit en diverses ocasions retransmissions de partits de futbol

0
210

La pantalla de la Tabacalera no retransmetrà partits de la selecció espanyola. A diferència de Barcelona, on el Partit Popular sí que ho ha demanat, Tarragona no preveu instal·lar cap pantalla perquè els tarragonins que ho vulguin puguin seguir plegats les aventures de la “Roja” a Rússia entre el 14 de juny i el 18 de juliol.

Tot plegat es deu a què la pantalla de la Tabacalera es troba novament espatllada i l’Ajuntament no té voluntat de canviar-la ni de reparar-la. Aquesta circumstància ha fet que ni tan sols el Partit Popular es plantegi l’opció, però també la celebració dels Jocs del Mediterrani que coincideixen en dates amb la cita futbolística.

Retransmissions de partits del Nàstic i de la selecció espanyola
Anteriorment, el Partit Popular sí que va demanar celebrar aquest tipus d’actes. El regidor Josep Acero, en aquell moment a l’oposició, reclamava fa quatre anys que s’instal·lés una “fan zone” als jardins a partir dels vuitens de final. Dos anys abans, el 2012, es va dur a terme en motiu de l’Eurocopa, mentre que també s’han retransmès partits del Nàstic quan aquest ha jugat fora en partits determinants. Acero afirmava que “donat que la pantalla ja existeix el cost seria mínim i la ubicació no ocasiona molèsties als veïns”.

Ciutadans va demanar que es desmunti

El grup municipal de Ciutadans de Tarragona va reclamar a l’abril el desmantellament total del jardí vertical de la Tabacalera. El projecte sencer va costar més de tres milions d’euros el 2012, però s’ha anat espatllant amb el temps. El que havia de ser el punt més representatiu de Tarragona com a Smart City era la pantalla gegant del jardí, que mesura més de 104 metres quadrats, però aquesta va deixar de funcionar a finals de l’any 2015, i l’any 2016 va patir un incendi.

FER UN COMENTARI