El Partit Popular de Vilanova considera que el nou equip de govern de la ciutat és el resultat d’una acció totalment electoralista

Carlos Remacha assegura que el nou acord municipal no fa cap mena de favor al ciutadans

0
778
Carlos Remacha, Ferran Ignasi Llombart i Isabel Soler a la roda de premsa a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Imatge de Jordi Nieto.

Aquest dilluns 4 de juny, el Partit Popular de Vilanova ha convocat una roda de premsa per a expressar les seves impressions sobre l’estat del Consell Comarcal i per a valorar el nou equip de govern de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. A la sessió hi han assistit el portaveu del PP a Vilanova i la Geltrú, Carlos Remacha, la regidora popular de Cubelles, Isabel Soler,  i el president del PP al Garraf i portaveu del partit a Sitges, Ferran Ignasi Llombart.

Remacha considera que el nou govern vilanoví format per CiU-PdeCat i ERC és la mostra d’una actitud impulsiva on s’ha barrejat la política municipal i la política nacional. Considera que s’ha fet un gir de 180 graus que no fa cap favor als ciutadans, i acusa de no donar visibilitat a tota la ciutadania.

Des del PP Vilanova exposen no veure res de nou en les diferents propostes i punts en comú que ha traçat el nou govern, i asseguren que es tracta d’ una acció totalment electoralista. Així doncs, creuen que aquest govern local només perverteix la política i l’administració que està al servei de tots els ciutadans. En referència al pressupost municipal, Remacha afirma no haver rebut cap proposta i desconfia en què realment hi hagi un nou pressupost.

El president comarcal del PP, Ferran Ignasi Llombart, retreia que al Consell Comarcal sembla que només hi hagi un interès electoralista i un treball de cara al procés, motiu pel qual no descarta que en breus també hi hagi un acord al govern de la institució.

Llombart assegura que tampoc els hi estranyaria que a la resta de municipis de la comarca es fes un gir com el que hi ha hagut a Vilanova, i que l’independentisme acabi pactant entre si. Per a Llombart, aquest punt d’improvisació a les actuacions comarcals que els ha tingut a l’espera durant sis setmanes, ha deixat una situació de desgovern que és evident. Pel que fa als pressupostos comarcals, considera que han sigut molt continuistes, fet que considera que no ajudarà gaire als municipis, ja que la col·laboració amb els altres grups serà molt deficitària.

De cara a les pròximes eleccions municipals, Carlos Remacha ha anunciat que ell es tornarà a presentar com a candidat, però que deixa a les mans del partit la decisió final. El president del Partit Popular al Garraf,  Ferran Llombart, confirmava que no serà fins al tercer trimestre de 2018 quan quedarà designat el cap de llista local.

FER UN COMENTARI