El Partit Popular de Tarragona: “allò que ens han demanat, ho hem complert”

Els pressupostos van encaminats a què l’any 2020 hi hagi vint milions de persones treballant

0
527
Wifi_Penedès_728x90

El diputat al Congrés, Jordi Roca, ha valorat els Pressupostos Generals de l’Estat a Tarragona pel 2017 com a “generadors d’ocupació i benestar”. Durant la roda de premsa d’aquest divendres, 7 d’abril, a la seu del Partit Popular de Tarragona, Roca ha destacat els diversos objectius aconseguits durant els darrers anys.

Roca ha fet una mirada al passat recordant que fa cinc anys a la província de Tarragona les infraestructures estaven aturades, i que actualment tenen previst acabar tots els trams de l’A-27, acabar el Corredor del Mediterrani, donar suport als Jocs del Mediterrani, seguir amb l’alliberament de peatges i augmentar el pressupost del Port de Tarragona.

Tal com ha explicat el diputat al Congrés, l’endarreriment dels Jocs del Mediterrani “no ha beneficiat a ningú” i per aquest motiu el Partit Popular pretén donar-li embranzida. Tanmateix, en referència al Corredor del Mediterrani, Roca ha fet èmfasi que “les prioritats les hem de tenir clares” i per aquest motiu “se seguirà invertint en rodalies”.

Segons Roca, tot i el problema al nostre mercat laboral “els pressupostos van encaminats a què l’any 2020 hi hagi vint milions de persones treballant”. El Partit Popular també pretén seguir abaixant els impostos, augmentar les pensions i recuperar el lideratge a Tarragona, fet que creu oportú perquè “nosaltres sí que sabem portar un país; perquè sabem prioritzar, hem salvat l’estat de benestar i hem ajudat la gent que ho necessitava” ha argumentat Roca.

Marina Villegas Milà

FER UN COMENTARI