El NIU Project de la Fira de Cambrils promocionarà a joves emprenedors

La iniciativa s’emmarca en el Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020

0
239

Vint-i-tres joves emprenedors es promocionaran al NIU Project, un espai específic de la Fira Multisectorial.

És un projecte pensat per generar recursos per donar suport a joves emprenedors que aspiren a professionalitzar la seva activitat o que es troben en una fase experimental per decidir si fan el pas per transformar la seva afició en una activitat econòmica.

El NIU contempla tres moments, el pre-NIU com a fase de captació, preparació i formació; el NIU com a espai d’exposició i mostra i el post-NIU, moment d’acompanyament de possible professionalització.

En ell també tenen lloc mostres de producció dels projectes i actuacions en directe com ara balls de bollywood, màgia o tast de vins.

El NIU, que arriba ja a la 3a edició, s’emmarca en l’eix Estudiem i Treballem, dins del programa d’emprenedoria, del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020.

Projectes

– Lamaal: il·lustracions
– Magic Post: màgia
– Mundo Cresta: marca de roba
– ReciclArt: art amb articles i material reciclat
– Dulu del’Eau: il·lustració i tatuatges personalitzats
– Sara Estalella Fotografia: fotografia
– Taller d’art Marta Nolla:dibuix, il·lustracions i pintures
– Adriana Abella: tast de vins a la carta
– La Casita Sanadora: elaboració de productes d’higiene femenina i altres handmade
– Artesania Irdi: productes
– LitleArt: roba i complements de nadó handmade
– MiZona: bijuteriahandmade
– Kaurs: el món hindú a través dels tatuatges
– La Floripondia: bijuteria i complements estil ètnic handmade

Ebri Knight i Sixtus, el concert Jove de la Fira

El Parc de Nou Cambrils acollirà divendres 1 de juny a les 23h el Concert Jove de la Fira. La barra del concert anirà a càrrec de l’Agrupament Escolta Gent de Mar.

Ebri Knight ve del Maresme, una comarca on la mar i la muntanya s’uneixen a mig camí entre la Selva i Barcelona. Des del principi s’han arrelat a les melodies que sortien del seu poble, als instruments tradicionals i a les veus populars que han sonat des de fa segles pels carrers de la Catalunya folklòrica. Pensen en reinventar l’espectacle, per a dur amb tota l’energia que poden una música a cavall entre la memòria i el projecte, entre el passat i el futur, però sempre amb els peus posats al present. Perquè allò popular no pot deixar de ser enèrgic i el folk té tota la força del poble que té al darrere i de tot aquell que vol canviar el món.

Els acompanyaran a l’escenari Sixtus. L’energia que els 7 joves gasten sobre l’escenari, i la dilatada experiència musical de tots ells, fan del seu directe una autèntica festa explosiva.

FER UN COMENTARI