El Morell engega un curs de màrqueting tradicional, xarxes socials i negocis

S'ofereixen 21 places i el període d'inscripcions s'allargarà fins al 7 d'octubre

0
327
Imatge de recurs de l'Ajuntament del Morell
Sant Silvestre Banyeres-Arboç 2018-728×90

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell ha organitzat un curs gratuït de Màrqueting tradicional, xarxes socials i negocis per a tots aquells professionals que gestionen comerços i empreses mitjanes o petites, i que volen millorar les xifres dels seus negocis a través del màrqueting.

Josep M. Capella, assessor en projectes de màrqueting estratègic i operatiu, i professor de Digital Marketing a l’MBA-URV, serà el responsable d’impartir aquesta activitat formativa que proposa un recorregut per les qüestions bàsiques a l’hora de fer un Pla de Màrqueting. En aquest sentit, algunes de las temàtiques que s’hi treballaran tenen a veure amb quines estratègies es poden seguir per fixar el preu d’un producte o quins canals existeixen per potenciar les vendes. Altres qüestions, com les relatives al posicionament del nostre producte, la investigació de mercat o la comunicació, també tindran cabuda en aquesta activitat formativa.

El curs, per al qual s’ofereixen 21 places, constarà de sis sessions de dues hores cada una i es durà a terme al Centre Soci Cultural del Morell. Aquestes sessions formatives es desenvoluparan els dilluns i dimecres de la segona quinzena d’octubre, amb una classe final el 8 de novembre. El passat dia 1 de setembre es va obrir el període d’inscripcions

que s’allargarà fins al proper 7 d’octubre. Aquelles persones interessades en participar- hi, han d’inscriure’s a través del correu electrònic.

FER UN COMENTARI