El Minipop esgota totes les entrades anticipades

El festival de música del mes de juny espera acollir cada cop més visitants de fora de la ciutat

0
244

El festival Minipop ha estrenat aquest dijous una exposició ubicada a la plaça Verdaguer de Tarragona amb les lletres que formen la paraula amb l’objectiu de començar a fer bullir la ciutat amb el festival. Enguany ja s’han exhaurit totes les entrades anticipades i es preveu que, com l’any passat, la majoria dels assistents siguin de fora de la ciutat. Per això, repetiran la iniciativa de poder entrar als monuments de manera gratuïta amb la pulsera del certamen musical que se celebrarà a partir de l’1 de juny. A banda, també hi haurà descomptes en les pernoctacions en hotels i en els bitllets de tren amb renfe de fins al 35%.

Inmaculada Rodríguez, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, ha explicat que es tracta d’una “proposta d’oci de qualitat en un lloc emblemàtic”. Núria Serrano, directora del festival, ha afegit que “ens hem quedat astorats per l’exhauriment d’entrades” i ha avançat que una de les principals novetats serà la creació d’un espai de networking per als artistes convidats, així com també es farà una sessió de “silent disco” al Mercat Central per tal que la gent conegui de què es tracta. Finalment, han fet una crida a omplir de papallones d’origami el passeig de les Palmeres per tal que “tothom se senti seu l’espai”.

Canviar d’ubicació però conservant el caràcter íntim
Donat l’increment d’afluència que hi ha hagut en els darrers anys, el Minipop es planteja un canvi d’ubicació de cara a properes edicions. Això sí, descarten convertir-se en un macrofestival: “Volem seguir cuidant petits detalls i conservar el format mini i íntim”. Per tal de valorar diferents possibilitats, instal·laran un arbre dels desitjos on, entre d’altres, el públic podrà proposar idees de futures localitzacions.

FER UN COMENTARI