El Mercadal resta en silenci en memòria de les víctimes dels atemptats del 17-A

L'Ajuntament de Reus ha penjat la bandera de la ciutat amb un crespó negre en senyal de dol al balcó del palau municipal

0
466
Imatge dels cinc minuts de silenci atemptats Barcelona i Cambrils. Foto Cedida

L’Ajuntament de Reus ha convocat cinc minuts de silenci aquest divendres, 17 d’agost, a les 12:00 h davant l’edifici de l’Ajuntament de Reus (pl. del Mercadal, 1) en memòria de les víctimes i ferits en els atemptats d’ara fa un any a les Rambles de Barcelona i al passeig Marítim de Cambrils, així com per mostrar la solidaritat amb les poblacions dels dos municipis afectats i expressar el rebuig a la violència.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde accidental, Jordi Cervera, i hi participaran altres membres del consistori, representants de la societat civil i la ciutadania reusenca.

Després dels minuts de silenci, l’alcalde accidental, que encapçalarà la delegació de l’Ajuntament als actes preparats a Cambrils per a aquest dissabte al matí, ha llegit el manifest en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes, per la pau, la democràcia i contra el terrorisme.

L’Ajuntament de Reus ha penjat la bandera de la ciutat amb un crespó negre en senyal de dol al balcó del palau municipal.

FER UN COMENTARI