El Mas de les Gralles acull la celebració de la 4ª edició del Gralles Experience

L’esdeveniment inclourà el 2n Concurs de Pintura Ràpida amb participants d’arreu de l’Estat Espanyol

0
268

El Mas de les Gralles tira endavant, per quart any consecutiu, el Gralles Experience, una iniciativa que marida la música, l’art i la gastronomia en una masia del segle XVIII propietat de Juan Jesús Espina, col·leccionista d’art i organitzador de l’esdeveniment.

Els dies 2 i 3 de juny la Bisbal acollirà diverses activitats relacionades amb el món de l’art que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. D’una banda, dissabte dia 2 de juny, el Mas de les Gralles albergarà diverses activitats adreçades als artistes i els seus acompanyants. A partir de les 20h obrirà les seves portes a tothom i el públic podrà gaudir de l’Exposició Gralles Experience 2018, que comptarà amb la participació d’artistes d’arreu del món; música en directe amb el cantautor Sergi Blanch i el duet Essencia i un sopar a base d’amanides, coques enramades i postres. El preu per gaudir d’aquestes activitats serà de 25€ i s’haurà d’abonar a l’accés al recinte.

El dia 3 de juny, de 9 a 14h, una seixantena de pintors d’arreu de l’Estat Espanyol participaran al Concurs de Pintura Ràpida a l’aire lliure. Els bisbalencs i les bisbalenques, així com les persones que s’apropin al municipi, podran veure treballar els artistes en diversos punts del municipi. A partir de les 14h s’obrirà l’exposició amb les obres que participaran en el concurs al Centre Municipal de Cultura i el públic podrà tirar el premi popular, la dotació del qual serà a càrrec de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès*. A les 15h tindrà lloc un dinar amb els artistes al gimnàs de l’Escola Ull de Vent. Els tiquets tindran un preu de 12 euros i es podran adquirir a les botigues de la Bisbal en els propers dies. A les 17h el Centre Municipal de Cultura acollirà el lliurament de premis.

De 19 a 21h el Centre Municipal de Cultura acollirà una exposició amb les obres del concurs i també amb les obres de l’Exposició Gralles Experience 2018.

El Concurs de Pintura Ràpida a l’aire lliure està obert a tothom. Les inscripcions s’han de fer al telèfon 620271871, a la pàgina web www.grallesexperience.wordpress.com/concurso o a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès el dia 3 de juny de 8.30h a 10.00h. La temàtica de les obres haurà de fer referència als rostres, paisatges o costums locals i l’estil i la tècnica seran lliures.

Els premis que s’entregaran seran els següents:

1r premi: 1.500€

2n premi: 1.000€

3r premi: 750€

4t premi: 500€ (premi per votació popular)

5è premi: 500€

6è premi: 500€

*L’obra que rebi el premi popular no podrà coincidir amb el 1r, 2n i 3r premi del jurat. Si la primera més votada coincideix amb algun d’aquests premis, es triarà la següent i, així, successivament, fins que l’obra tirada no sigui cap de les triades per rebre un dels tres primers premis.

FER UN COMENTARI