El govern de Calafell no compta amb PDeCAT per aprovar els pressupostos

Des de PDeCAT Calafell asseguren que, tot i que ells sempre han estès la mà, el govern no els té en compte per a res

0
602
Inauguració The Animal King Vilanova 728×90

El passat dilluns dia 3 d’abril al ple ordinari del mes d’abril es va fer l’aprovació definitiva del pressupost del 2017 tot i que el grup municipal PDeCAT Calafell va ser l’únic que va presentar al·legacions. De les 22 que van presentar, el govern de Calafell només en va tenir en compte dues i perquè eren de caràcter tècnic. Les altres 19 van indicar que com eren de caràcter polític, no les tindrien en compte, “perquè el seu projecte polític per Calafell era diferent”. PDeCAT creu que, en això sí que estem totalment d’acord “perquè nosaltres no tenim un projecte per a Calafell que estigui en contra del foment de la cultural en el municipi, de la deixadesa en el manteniment i la cura diària del municipi i l’endeutament de l’ajuntament en projectes elegits – sense participació i sense tenir en compte l’opinió del municipi.”

Tal com indica PDeCAT Calafell “la nostra voluntat com a grup municipal i malgrat trobar-nos a l’oposició, tot i haver guanyat les eleccions, és sempre fer la nostra feina; control exhaustiu de la feina de l’equip de govern, aportar la nostra visió i denunciar allò que els calafellencs ens fan arribar. Aportar el nostre granet de sorra per a que la convivència dels calafellencs i calafellenques sigui molt millor”.

D’aquestes al·legacions presentades, PDECAT Calafell ha posat de manifest que “Les hem basat en el nostre programa electoral, que es va elaborar a través d’un procés participatiu. Alhora, creiem que s’ha de motivar i fomentar la cultura ja que tenir un regidor de cultura no significa que es treballi per la cultura del municipi”. Així mateix “Trobem que hi ha una deixadesa total del municipi pel que s’hauria d’haver pujat el pressupost de manteniment. No serveix de res invertir en grans obres si després no es té en compte el dia a dia. Augmentar les taxes, després d’haver rebaixat un 10% de l’IBI l’any anterior, per acabar endeutant encara més l’ajuntament per a fer noves obres, no tenir en compte el manteniment d’allò que ja s’ha fet i rebaixar les ajudes a les persones que més pateixen, és un gran error que pagarem en un futur immediat al nostre municipi”.

PDeCAT Calafell també explica que “sempre hem estat disposats a col·laborar amb l’equip de govern, pel bé de Calafell, però el que no farem és fer la feina de l’equip de govern. Ells són qui tenen les eines per a fer una primera proposta, sobre qualsevol tema, i nosaltres sempre col·laborarem en poder-la millorar i aportar la nostra visió, pel bé del municipi. Tot i que, també cal recordar, que una de les nostres propostes a l’inici del mandat va ser assistir a les juntes de govern (amb veu però sense vot) i l’equip de govern ha convidat a tots els partits polítics a excepció del nostre grup municipal. Tot i això, repetim, seguim estant aquí per treballar per Calafell”.

FER UN COMENTARI