El Gaudí Centre obté el segell d’Equipament de Turisme Familiar

La certificació garanteix als visitants que les famílies podran gaudir de tot un seguit d’avantatges de serveis adequats a les seves necessitats concretes

0
658
Karting Comarruga 728×90

El Gaudí Centre ha obtingut el segell d’Equipament de Turisme Familiar, amb què l’Agència Catalana de Turisme distingeix aquelles als equipaments turístics singulars de costa o d’interior que són especialment sensibles a aquest segment de la demanda, i que ofereixen serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens. La certificació garanteix als visitants que les famílies podran gaudir de tot un seguit d’avantatges de serveis adequats a les seves necessitats concretes.

El segell certifica, entre altres, que l’equipament té serveis especialitzats per a les famílies; guarda especial atenció a les normes de seguretat; ofereix un ampli programa d’animació, serveis i activitats per a nens; té instal·lacions adequades per als més petits; i presenta de manera fàcil la informació dels programes d’activitats diàries, per planificar millor l’estada.

El segell de Turisme Familiar dona major visibilitat a l’equipament, a través de l’Agència Catalana de Turisme, a la qual Reus Promoció està afiliada.

L’obtenció d’aquest segell és fruit de l’aposta que des de de l’Agència s’està duent a terme pel turisme familiar, destacant el Gaudí Centre com un marc preferent per a realitzar aquest tipus d’activitats

Per aquest motiu, aquest diumenge 14 de maig s’inicia del calendari programat de visites «Observem, escoltem, i toquem en família al Gaudí Centre!»

Aquesta acció consolida els esforços que l’Agència realitza per desestacionalitzar la visita a la ciutat, permetent assolir l’objectiu d’incrementar el nombre de visitants en família i allargar l’estada reforçant alhora l’oferta de turisme cultural.

L’activitat es realitzarà el segon diumenge de cada mes, a les 11:00h, i està destinada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena i didàctica per als nens i nenes.

L’experiència té com a objectius familiaritzar-se amb Antoni Gaudí, descobrir la fesomia de Reus i Barcelona en la seva època, detectar textures, conèixer la seva professió i copsar l’estil Gaudí.

Es descobriran els personatges i els trets més essencials de la vida de Gaudí a través d’un joc d’empatia, on es coneixerà l’arquitecte, tot potenciant els aspectes més rellevants de la seva vida i obra, i es realitzarà un taller artístic relacionat amb l’obra de Gaudí.

FER UN COMENTARI