El futur de les guinguetes a Torredembarra, a l’aire

0
430
TeletiendaOutlet_728x90

El regidor de Comerç, Indústria i Activitats, Josep M. Guasch, ha convocat una reunió de treball per al pròxim dilluns amb tots els grups municipals de l’Ajuntament per abordar el futur de les guinguetes a Torredembarra. Aquesta reunió arriba després que l’empresa concessionària del servei fins al 2018 renunciés per sorpresa el 16 de maig passat, deixant l’Ajuntament sense marge de maniobra per convocar un nou concurs. Aquesta situació la va explicar el regidor a tots els membres de la Corporació Municipal durant la Comissió Informativa del 8 de juny, on ja va manifestar el seu compromís de convocar una reunió passat el ple ordinari del mes de juny.

Josep Maria Guasch ha explicat que la reunió de dilluns servirà per posar fil a l’agulla a una nova tipologia de guingueta amb més terrassa (per a la qual cosa ja existeix permís de Costes de la Generalitat)  i amb serveis diferents i més adequats al municipi.
Amb tot, el regidor ha lamentat que l’empresa concessionària de les guinguetes hagi renunciat adduint raons econòmiques quan fins al darrer moment s’havien mantingut converses en què mostraven el seu interès a continuar. També ha assenyalat que “lamento l’actitud del grup municipal de Ciudadanos que actuen per interessos partidistes i no estan a l’alçada del que es pot esperar d’un partit polític, a diferència dels altres grups de l’oposició que sí han demostrat entendre la situació”.

FER UN COMENTARI