El festival internacional ELROW anuncia els artistes musicals que arribaran a Salou

Serà un esdeveniment creatiu, envolvent i interactiu amb escenaris i instal·lacions d'art mai vistes abans a Espanya

0
789
Wifi_Penedès_728x90

La transgressora marca espanyola d’espectacles ELROW celebra el 15 de juliol la primera edició del seu festival que ja té les entrades a la venda al seu web.

Line-up complet (en ordre Alfabètic)
ADAM BEYER – Agoria – ALEX Pott – ANDRES CAMPO – Apollonia – ART DEPARTMENT – BASTIAN Bux – BAUM – DAMIAN LAZARUS – DE LA SWING – EDDY M – GEORGE PRIVATTI – GUTI (LIVE) – GUY GERBER – ION PANANIDES – Jackmaster – JAMIE JONES – JORIS Voorn – LOCO DICE – MARC MAYA – MARCO Faraone – MARIO BIANI – PACO OSUNA – PAN-POT – Richie Hawtin STEVE LAWLER – Tini Gessler – TONI VARGA – Waff

‘ELROW Friends & Family’, el primer festival 100% ELROW que se celebra el proper 15 de JuIio a Salou, anuncia els noms dels artistes de música electrònica que formaran el cartell i revela algunes de les atraccions artístiques que el convertiran en l’esdeveniment més espectacular i innovador de la companyia i que sens dubte el posicionaran al capdamunt de l’escena europea de festivals.

Per primera vegada, ELROW presenta el festival més gran de la seva història en un emplaçament tan privilegiat com un balcó amb vistes al mediterrani que ofereix la costa de Salou, amb capacitat per a més de 20.000 persones i una programació de 16 hores de diversió. El festival comptarà amb tres escenaris produïts per equips creatius arribats de Brasil, Sud-àfrica, Bèlgica, Portugal i Holanda.

ELROW Friends & Family ja ha confirmat la participació de les millors companyies de teatre de carrer del món, així com la col·laboració de més de 250 actors, xanquers i performers arribats de tot Europa. També cal destacar les instal·lacions d’art que es crearan per a aquesta ocasió tan especial per artistes de diverses parts del món en exclusiva per al festival.

Les temàtiques escollides per a la primera edició de ELROW Friends & Family seran Singermorning, Psychdedelic Trip i Las Filipinas, cadascuna amb el seu propi escenari.

Sobre ELROW
ELROW va néixer el 2010 de la mà dels germans Cruz i Juan Arnau Lasierra, sisena generació d’emprenedors de la família Arnau, també impulsora del festival dels Monegros i de l’emblemàtic club Florida 135 a Fraga, Aragó. ELROW és la marca paraigua d’una sèrie de xous temàtics 100% immersius i de disseny i creació propis que s’ha convertit en referent mundial en el terreny de les festes de caràcter circense gràcies a la seva barreja de posada en escena espectacular amb animació i música electrònica .

FER UN COMENTARI