El diputat socialista al Parlament de Catalunya, Raúl Moreno, va acudir al darrer acte de la temporada del PSC Vilanova

Raúl Moreno i Juan Luis Ruiz consideren que el nou govern vilanoví és el responsable de perdre una gran oportunitat per a la possible capitalitat de la Vegueria del Penedès davant de Vilafranca.

0
446
Imatge de l'acte organitzat pel PSC Vilanova al Castell de la Geltrú amb la presència del diputat Raúl Moreno. Foto: PSC VILANOVA

El PSC Vilanova va oferir ahir el darrer acte de la temporada amb una xerrada del diputat socialista al Parlament de Catalunya, Raúl Moreno, a qui també el va acompanyar el  primer secretari del partit al Garraf-Penedès,  Juan Luis Ruiz. Temes com la possible pèrdua de la capitalitat de la vegueria del Penedès, els problemes que està provocant el procés sobiranista a Catalunya, els blocs polítics en què ha derivat, i tota la problemàtica social en què s’hauria d’estar treballant, van ser els principals aspectes a tractar durant el col·loqui.

En declaracions oficials, Juan Luis Ruiz elogiava la tasca realitzada per Moreno en  qüestions socials com la d’impulsar l’obertura de la residència del Tegar a Sant Pere de Ribes. Així doncs, recordava la situació poc favorable a la capitalitat de la vegueria i ho atribuïa a la manca d’un govern poc efectiu a Vilanova i la Geltrú. Ruiz, que titlla de feble el nou govern d’ERC i CiU-PDECat, els acusa de renunciar al lideratge del nostre territori.

El diputat al Parlament de Catalunya,  Raúl Moreno, coincidia amb Ruiz argumentant que el govern municipal vilanoví havia perdut aquesta oportunitat política per culpa de la deixadesa i posava especial èmfasi en les necessitats generades per les qüestions socials com la manca de places residencials i per a discapacitats.

Moreno acusa el Govern de la Generalitat de fer una inversió molt baixa al territori del Garraf, quan tot assenyala que l’economia s’està recuperant. “Aquesta recuperació econòmica ha d’arribar als serveis públics”.  En referència a la qüestió catalana i a la problemàtica en què està derivant, el diputat  es lamentava de tenir un 25% de la població amb risc de pobresa i la inversió social més baixa de totes les comunitats des de l’any 2009.

FER UN COMENTARI