El creuer Ocean Nova atracarà el dimarts al Port de Tarragona

Ocean Nova serà el segon creuer de la temporada, amb 98 passatgers a bord

0
1232
FarmaciaBanyeres_728x90

El Port de Tarragona rebrà el dimarts, dia 18, al Ocean Nova, segon creuer de la temporada, amb 98 passatgers a bord. El creuer atracarà a les 8 hores a Port Tarraco, al Moll de Costa, procedent del port de Roses (Girona) i salparà a les 18 hores amb destinació el port de València.

Els passatgers tenen programada una excussió a la Tarragona romana, visitant el Museu Arqueològic, el circ romà, l’amfiteatre i la part alta de la ciutat. El creuer de la companyia Cruise Management, que navega sota bandera de Bahamas, té una eslora de 73 metres i una mànega d’11 metres. L’Ocean Nova és el segon dels cinc creuers previstos durant aquest mes d’abril.

La millor temporada per a Tarragona Cruise Port Costa Daurada

El Port de Tarragona rebrà aquest any 40 creuers amb un total de 40.000 passatgers a bord. I, del 2 de juny al 29 de setembre, Costa Cruceros operarà per primera vegada al Port de Tarragona, des d’on sortirà cada divendres un creuer amb capacitat per a 1.725 viatgers. Tarragona Cruises Port Costa Daurada es consolida un any més com a destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani.

FER UN COMENTARI