El Conservatori de la Diputació a Reus ofereix tallers de música moderna per a tothom aquesta tardor

Els cursos tindran lloc cada dissabte, d’octubre a desembre i s’adrecen a instrumentistes i cantants no professionals amb un mínim de coneixements musicals

0
268
Imatge d'un dels tallers del Conservatori de Música de la Diputació a Reus
Wifi_Penedès_728x90

El Conservatori de Música de la Diputació a Reus ofereix tres tallers de música moderna aquesta tardor, oberts a tothom. Aprendre a improvisar amb jazz o blues, interpretar un repertori diferent i estimulant, o familiaritzar-se amb l’acompanyament a un solista són alguns dels objectius d’aquests nous cursos. El professor Lluís Capdevila, nascut a Falset i format a Nova York, impartirà els tallers, que tindran lloc els matins de dissabte, des del 7 d’octubre fins al 16 de desembre. Es tracta del Taller de piano modern adreçat a pianistes i cantants que vulguin acompanyar-se amb piano; el Taller d’improvisació moderna i el Taller de combo modern, que s’adrecen a instrumentistes i cantants de totes les edats. Per cada taller s’impartiran deu sessions d’una hora i mitja de durada cadascuna.

La matrícula ja és oberta i l’únic requisit per als interessats és que tinguin un mínim de coneixements musicals. La cloenda d’aquesta edició dels tallers de música moderna que ofereix el Conservatori de Música de la Diputació a Reus tindrà lloc el dia 21 de desembre amb un concert a l’Auditori Higini Anglès (C. Llovera, 15 de Reus).

Tota la informació sobre el preu de la matrícula, horaris i altres aspectes dels tallers es troba disponible al lloc web de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus.

FER UN COMENTARI