El Club Super 3 visita els nens ingressats de la planta de Pediatria del Joan XXIII

  Acompanyats pels pallassos de Pallapupas, que col·laboren amb l'Hospital Joan XXIII, cada dimarts, amb l'objectiu de treure un somriure als nens hospitalitzats i a les seves famílies

  0
  839

  Ahir dimarts 11 de juliol, els personatges del Club Super 3, Pau i Rick, acompanyats pels pallassos de Pallapupas, “Apósito” i “Gelocatila”, van visitar als nens ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. També han visitat l’àrea de pediatria d’urgències.

  Els pallassos de Pallapupas col·laboren amb l’Hospital Joan XXIII, cada dimarts, amb l’objectiu de treure un somriure als nens hospitalitzats i a les seves famílies. Pallapupas proposa l’humor com a eina fonamental per poder afrontar les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia.

  A través de la seva formació artística i mèdica, els pallapupas utilitzen el joc i el riure per treure rellevància al dolor, per alleugerar la por i l’angoixa, especialment de la població més vulnerable, els més petits i els més grans, ajudant a humanitzar el pas per un hospital. En un dia d’estança a l’hospital poden arribar a acompanyar a més de 20 pacients.

  FER UN COMENTARI