El cicle Cinema en Família torna aquesta tardor a l’Auditori de la Diputació de Tarragona

Les pel·lícules es projectaran cada diumenge des del 21 d'octubre i fins al 2 de desembre

0
280

La Diputació de Tarragona i l’Associació Cultural Anima’t impulsen una nova edició del cicle Cinema en Família. Cada diumenge del 21 d’octubre al 2 de desembre es projectaran 7 pel·lícules de diverses nacionalitats i reconegudes per la crítica a l’Auditori de la Diputació (C. de Pere Martell 2, Tarragona). Les projeccions es realitzaran a les 16.30 hores.

La nominada als Oscar i guanyadora del premi especial del Jurat Un certain regard a Cannes, La tortuga roja, de Michael Dudok de Wit, serà l’encarregada d’encetar la programació de Cinema en Família, el diumenge 21 d’octubre. Aquest film ens explica la història d’un home que naufraga en una illa tropical. Sense cap companyia, ha d’aprendre a sobreviure en plena natura salvatge. Un dia coneix una tortuga vermella fora de l’aigua. A partir d’aquest moment la seva vida canviarà per sempre.

La programació del cicle Cinema en Família és una aposta pel cinema familiar de qualitat. El recuerdo de Marnie, nominada als Oscar com a millor llargmetratge d’animació; El Grúfal, nominada als Oscar com a millor curtmetratge d’animació, o El Nadal del Senyor Branquilló són algunes altres pel·lícules que s’hi podran veure.

Les entrades es podran adquirir al mateix Auditori una hora abans de la sessió i tindran un cost de 5 €. Per la compra de més d’una s’aplicarà un descompte de 2×1.

FER UN COMENTARI