El Centre Especial de Treball millora la urbanització del polígon Neoparc

Els seus alumnes han construït un gabió per a contenció de terres que separa la zona enjardinada de la vorera

0
315
Wifi_Penedès_728x90

Els treballadors del Centre Especial de Treball de l’Institut Municipal d’Ocupació (IMO) han millorat la urbanització del polígon Neoparc, mitjançant la construcció d’un gabió per a contenció de terres, que separa la zona enjardinada de la vorera. Aquest element s’ha construït amb una malla metàl·lica electrosoldada reomplerta amb còdols i l’actuació també ha inclòs la renovació de la instal·lació de reg i tornar a sembrar la zona adjacent. El disseny i l’execució ha anat a càrrec del personal del CET, mentre que la part metàl·lica l’han fet els alumnes del taller de metall de l’IMO.

La millora s’ha dut a terme al carrer Vilanova de la Barca, en la cruïlla amb el carrer Alcarràs, just davant del Banc dels Aliments.

FER UN COMENTARI