El Casal Popular Joan Mallofré del Vendrell posa en marxa la seva programació de primavera

La nova programació de primavera és una mostra de la voluntat d’impulsar el Casal com un espai de trobada, d’aprenentatge, d’oci, de foment de l’esperit crític i de la consciència social

0
399
Inauguració The Animal King Vilanova 728×90

El Casal Popular Joan Mallofré del Vendrell iniciarà la programació de primavera de l’espai, on es realitzaran activitats per a tots els gustos, que s’espera consolidar i ampliar al llarg de tots els mesos. Des de l’assemblea del Casal: “Volem manifestar la nostra satisfacció per l’oferta d’activitats que hem aconseguit organitzar pel mes d’abril, i volem animar a tothom a passar pel Casal i participar en els actes programats”.

La nova programació de primavera és una mostra de la voluntat d’impulsar el Casal com un espai de trobada, d’aprenentatge, d’oci, de foment de l’esperit crític i de la consciència social. De la mateixa manera, l’espai vol esdevenir un punt de referència i suport per a les entitats del municipi, que en poden fer ús a l’hora de realitzar les seves activitats, reunions, actes interns, etc.

MOTOR 23 – Norton Benelli – 728×90

 

FER UN COMENTARI