El camp de futbol La Pastoreta millora les prestacions per a la competició

0
553

Les obres d’ampliació dels vestidors del camp de futbol municipal La Pastoreta s’han iniciat aquesta setmana i s’executaran en el termini de 16 setmanes. L’actuació ha estat adjudicada per l’empresa municipal Reus Esport i Lleure SA, que gestiona l’equipament esportiu, a Gilabert Miró SA, per un import de 229.796,69 euros (IVA inclòs). L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor d’Esports, Jordi Cervera, han visitat aquest dijous, 12 de juliol les obres.

L’obra complementarà les executades l’any 2014 i que van suposar la construcció del camp de gespa artificial de futbol 7. El projecte planteja construir un nou mòdul destinat a vestidors i un nou magatzem. També s’aprofita la intervenció per centralitzar les instal·lacions de tot el complex en un únic recinte.

Les obres suposen la construcció d’un mòdul de vestidors complet amb una superfície total construïda de 226m2, i constaran de 2 vestidors d’equips, 1 vestidor pel col·lectiu arbitral, zona de porxo i sala de calderes, magatzem a més dels corresponents serveis vestíbuls i zones de pas.

Aquest equipament esportiu disposa d’un terreny de joc de futbol 11, apte per a la competició simultània de 2 camps de futbol 7, la pràctica de competició de rugbi a més d’un camp annex de futbol 7, zona d’entrenament de porters i una zona infantil de jocs. Tots els terrenys de jocs disposen d’una superfície de gespa artificial.

La nova sala de calderes, a més, donarà servei al conjunt de l’edificació millorant l’eficiencia energètica. Aquesta actuació permetrà millorar les prestacions de l’equipament, especialment en dies de competició, permetent optimitzar les rotacions dels usuaris.

Altres actuacions
Un cop finalitzats els Jocs Mediterranis i aprofitant el període d’estiu, Reus Esport i Lleure SA ha impulsat l’execució de diferents treballs de millora en equipaments esportius. Una d’aquestes actuacions és al camp de futbol del Districte V al Barri Montserrat, on s’actua en la millora d’un tram de paviment als accessos de l’edifici i també en la substitució de diversos elements d’il·luminació i protecció.

Els treballs complementen altres de menors realitzats els últims mesos en la resta de camps de futbol, especialment el camp de Futbol Municipal del Reddis amb els treballs d’impermeabilització de les grades, i nova fusteria i mobiliari als vestidors.

Usuaris
El camp de futbol La Pastoreta acull els entrenaments i competicions de l’escola de futbol La Pastoreta, que compta amb una estructura esportiva de formació i competició en totes les categories de futbol base de babys a juvenils i l’equip amateur. L’Escola de Futbol La Pastoreta és l’entitat més consolidada en aquest espai esportiu i desenvolupa una important tasca esportiva, social i educativa.

Les instal·lacions també acullen entrenaments puntuals de l’escola i els equips de futbol americà dels Imperials de Reus; i els entrenaments i la competició del Club Rugbi Reus.

El camp també acull puntualment activitats de turisme esportiu, i activitats esportives de la regidoria d’Esports, com trobades esportives d’alumnes de primària, competicions de l’Olimpiada escolar i dels Jocs Esportius escolars.

FER UN COMENTARI