El calamar, producte estrella de Cambrils

Els restauradors preveuen unes Jornades del Calamar molt satisfactòries

0
134
Imatge de la presentació de les Jornades del Calamar de Cambrils. Fotografia: Victòria Altés Dalmau

El calamar és, una vegada més, el protagonista de les terceres Jornades del Calamar de Cambrils que se celebraran del 29 de setembre al 15 d’octubre de la mà del Patronat Municipal de Turisme de Cambrils.

Durant disset dies, 35 establiments es sumaran a les jornades amb diferents propostes i receptes gastronòmiques per totes les butxaques. Josep Maria Pellicer, representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, afirma que «les jornades són una gran oportunitat per gaudir de la nostra gastronomia i del poble» i preveu el mateix èxit de participació que en les anteriors mostres.

Degustació d'arròs amb romesco i calamar del Restaurant Miramar. Fotografia: Victòria Altés Dalmau
Degustació d’arròs amb romesco i calamar del Restaurant Miramar. Fotografia: Victòria Altés Dalmau

Amb productes frescos i d’alta qualitat, el públic podrà gaudir de l’ingredient central de la cuina cambrilenca acompanyat d’un maridatge de vins i caves Torelló; tot plegat, una gran proposta gastronòmica que no deixarà indiferent a ningú.

FER UN COMENTARI