El Ballet de Moscou torna a Tarragona amb El Trencanous

El 24 de novembre a les 21h el Ballet de Moscou omplirà de màgia el Palau Firal i de Congressos amb El Trencanous. Les entrades per aquest espectacle ja estan a la venda a internet.

0
1027

El Ballet de Moscou torna a Tarragona en la seva gira d’hivern amb El Trencanous, el ballet més representat quan s’apropen les dates nadalenques i un dels més estimats pel públic. Compta amb la música insuperable del compositor més admirat pel que fa a la música per a ballets: el gran Txaikovski. És una obra plena de fantasia en la qual els protagonistes Clara i el Trencanous interpretats pels grans solistes Cristina i Alexei Terentiev ens endinsaran dins un conte fantàstic ple d’aventures i ens delectaran amb danses sublims gràcies a la coreografia original de Màrius Petipà i l’excel·lència dels ballarins del Ballet de Moscou .

La combinació de qualitat, compromís, i passió per al món del Ballet fa que els artistes del Ballet de Moscou captivin al públic, exhibint una gran emotivitat i la tècnica més depurada de l’escola russa. En paraules del seu director i fundador, Timur Fayziev “La vida d’un ballarí exigeix un compromís total. Els assaigs són diaris i moltes hores, s’ha de dur una vida espartana, dedicada a millorar la tècnica, controlant les hores de son i de descans i, naturalment, cuidar molt l’alimentació. Però quan s’està enamorat de la dansa tot això no suposa un sacrifici, ans al contrari. La companyia es converteix amb la teva família, passes tot el temps amb ells, i la professió és tan absorbent que et deixa poc o cap espai per a altres coses”.

Un ballet fundat fa més de 25 anys

El ballarí i coreògraf rus Timur Fayziev va fundar la companyia del Ballet de Moscou l’any 1989, format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos com el Bolshoi o l’Stanislavski. El Ballet de Moscou fou elegit pel genial Rudolf Nureyev el 1991 per a la seva darrera gira per Europa. Avui dia és una de les companyies més importants i més internacionals del seu país, havent fet més de 60 gires arreu del món: Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.

El Ballet de Moscou compta amb un repertori extens on destaquen títols com ‘El Llac dels Cignes’, ‘El Trencanous’, ‘La Bella Dorment’, ‘El Somni d’una Nit d’Estiu’ i les seves últimes produccions: ‘Carmen’, ‘Don Quixot’ i ‘Romeu i Julieta’.

Les entrades ja estan a la venda al web factoriacultural.cat. Amb la finalitat d’apropar la dansa al major número de públic possible, s’ofereix un preu reduït per a grups. El preu de cada entrada de grup és de 25€. (L’únic requisit per formar un grup: mínim 12 persones). El preu de l’entrada individual en el punt de venda és de 42€.

FER UN COMENTARI