El Baix Penedès es solidaritza amb el càncer

El proper dissabte dia 3 de juny es farà a Bellvei el tradicional dinar de la Lliga contra el Càncer

0
769
Wifi_Penedès_728x90

Com cada any, la comarca del Baix Penedès es solidaritza amb el càncer fent el dinar de la Lliga contra el càncer, per tal de recaptar diners per a la investigació i el tractament.

L’any passat va ser el torn d’Albinyana i enguany el municipi amfitrió és el de Bellvei, el qual i a través de la seva delegada Ingrid Salas  tindrà l’honor d’acollir aquest esdeveniment solidari.

El dinar tindrà lloc el proper dissabte dia 3 de juny  a les 13.30 hores al Pavelló Municipal ubicat al C/Josep Urgell Vidal. Ja es poden comprar els tiquets del dinar a 20 euros per col·laborar amb aquesta causa en els diferents muncipis i a través dels delegats i delegades.

A banda del dinar, i com és habitual, els assistents podran comprar la tradicional rifa que consistirà en regals que cada delegada de municipi aportarà per tal de sortejar després del dinar i comptarà amb l’animació de la Bellvei Band.

A l’acte assistiran el director de la Lliga contra el càncer, David Ortega, el president de la Lliga, Joan Borràs i Fèlix Sans, alcalde de Bellvei, entre d’altres autoritats  i representants polítics de tota la comarca.

FER UN COMENTARI