Eduard Rovira rep a professors europeus que participen en un projecte Erasmus+

  Els objectius del projecte són conscienciar del reciclatge, millorar la qualitat de l'ensenyament i de la competència en llengua anglesa

  0
  282
  DiverNadal Cunit 2018 728×90

  L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor d’Educació, Jordi Solé, van rebre ahir a l’Ajuntament un grup de professors d’instituts europeus, encapçalats per docents de l’Institut Ramon de la Torre, que formen part del projecte “Bringinp up new eco-scientists” del programa Erasmus+ que gestiona la Unió Europea.

  Aquest projecte neix de la col·laboració de l’Institut Ramon de la Torre amb instituts de Grècia, Bulgària, Itàlia i França. De fet, el centre educatiu torrenc és el coordinador del projecte. I Aquest any, ha estat l’únic institut coordinador escollit de tota la demarcació de Tarragona.
  Els objectius d’Erasmus+ són l’intercanvi entre les escoles de bones pràctiques en el camp del reciclatge i la reducció del consum d’energia, aconseguir que els alumnes siguin conscients de la importància del reciclatge i quina és la seva petjada en el seu entorn, intercanviar bones pràctiques que es fan a classe dels diferents països per millorar la qualitat del nostre ensenyament i millorar les competències TAC dels alumnes i també millorar la seva competència en llengua anglesa.
  Es realitzaran estades en els diferents països on aniran alumnes i professors per tal de fer activitats conjuntes i programades per cada país amfitrió.
  Aquest projecte que implica tot l’institut, té una durada de dos anys i es faran activitats al centre relacionades amb aquests temes en les quals hi podrà participar tothom.

  FER UN COMENTARI