Dues discoteques de Lleida no tenen homologats els plans d’autoprotecció

Segons PDeCAT Unió és l’equip de govern qui hauria d’acabar amb aquesta situació per tal de garantir seguretat pública

0
1031
Wifi_Penedès_728x90

El grup municipal PDeCAT Unió ha parlat aquest matí a la Paeria sobre els plans d’autoprotecció de dues discoteques de Lleida, els quals no estan homologats. Toni Postius, líder del grup PDeCAT, assegura la necessitat d’homologar els plans, ja que aquestes dues discoteques, que són Biloba i The Hill, romanen obertes i és “una qüestió de seguretat pública”. El grup s’ha ofert per tal de buscar una solució i acabar amb aquesta situació que ja dura un any.

PDeCAT Unió s’ha presentat voluntàriament per tal de poder trobar una solució que acabi amb la situació actual. D’aquesta manera, esdevindria mitjancer entre la Generalitat i l’equip de govern. El grup ha explicat que, a la propera comissió, parlarien sobre aquesta polèmica, i que ells mateixos han demanat la compareixença de dos tècnics de l’Ajuntament per tal que expliquin detalladament els problemes dels plans d’autoprotecció en cas d’una eventualitat. D’altra banda, Postius ha assegurat que ja havien parlat amb els dos propietaris de la discoteca: “se senten desemparats perquè no saben com aconseguir l’homologació dels plans”, assegura el líder de PDeCAT Unió.

El grup assegura que és l’Ajuntament qui ha de garantir seguretat i protecció, i sobretot, buscar una solució. “Demanem i exigim responsabilitat a Ros”, afirma Postius, “és una situació de risc innecessària”. A més, destaquen que un cop la Paeria homologués els plans d’autoprotecció hauria de vetllar pel seu compliment i revisar-los, per tal de garantir seguretat pública.

 

FER UN COMENTARI