Down Lleida celebrarà la seva festa solidària a la discoteca Biloba

El diumenge 15 de juliol, música, màgia, ball i animació per a tota la família es donen de la mà a la "Pura Vida" Solidary Party, una festa amb entrada gratuïta per a menors de tres anys

0
710
Cartell de la "Pura Vida" Solidary Party de Down Lleida

La discoteca lleidatana Biloba dóna el tret de sortida al seus diumenges familiars el proper 15 de juliol amb la “Pura Vida” Solidary Party” en benefici de l’Associació Down Lleida. Des de les 12 hores fins les 9 del vespre, l’esdeveniment solidari comptarà amb diverses activitats per a tota la família, com ara actuacions musicals, espectacles de màgia, animació infantil, zumba o aquagym, entre d’altres. També s’hi podrà accedir a la zona de piscina i s’hi podrà degustar diferents varietat de menjar i beure durant la festa.

Els menors de 3 anys tindran entrada gratuïta, els menors d’entre quatre i catorze anys només en pagaran 3 i la resta d’edats pagaran una entrada al simbòlic preu de 5 euros. La recaptació d’aquesta festa es destinarà a l’Associació Down Lleida per tal d’afavorir la continuïtat de la seva tasca d’inclusió de les persones amb síndrome de Down. A més, tots els tiquets d’entrada inclouran el regal de la Postuxapa “I Love Somriures”, creada per Postureig Lleida en benefici també de Down Lleida. La presència del personatge lleidatà no serà la única, ja que la festa comptarà també amb l’actuació del cantant Lo Pau de Ponts i el mag Óscar de la Torre.

Aquest esdeveniment solidari s’inclou dintre del marc dels “Diumenges familiars a Biloba Lleida”, una sèrie de festes que la discoteca d’estiu promociona per a totes les edats i en suport a diverses causes i entitats solidàries.

FER UN COMENTARI