Doble proposta del quintet de metall Spanish Brass Luur Metalls a l’Auditori Pau Casals

Els dies 19 i 20 d'agost, els concerts de la temporada d’estiu de l’Auditori Pau Casals estaran protagonitzats pel quintet de metalls Spanish Brass Luur Metall

0
300
Imatge del quintet Spanish Brass Luur Metalls durant una actuació. (Cedida)

El proper cap de setmana d’agost, els dies 19 i 20, els concerts de la temporada d’estiu de l’Auditori Pau Casals estaran protagonitzats pel quintet de metalls Spanish Brass Luur Metall. En concret, el dissabte 19 d’agost,  a les 20:30h,  els Spanish Brass proposaran un concert de peces clàssiques i contemporànies adaptades a la formació de metalls, mentre que el 20 d’agost, a les 19:30h, presentaran Brass, Brass, Brass, un concert per a públic familiar.

Amb una trajectòria de més de 25 anys en el món de la música de cambra, Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical estatal i internacional.

El dissabte 19 d’agost aquesta formació valenciana interpretarà un repertori de peces musicals variades, des de les peces més clàssiques com el Preludi i Fuga en Do menor, BWV 549 deJ.S. Bach o La Forza del Destino de  G. Verdi, fins a més contemporànies com Caravan de Duke Ellington, passant per peces d’André Lafosse, Xavier Montsalvatge, I.Stravinsky o retent homenatge a la cantant francesa Edith Piaf.

L’endemà, el 20 d’agost els Spanish Brass, a ritme de l’Obertura d’Així parlà Zarathroustra del compositor R. Strauss s’endinsaran en el seu nou espectacle familiar Brass Brass Brass, amb el que volen donar a conèixer a un públic més jove la sonoritat dels metalls. Amb aquest espectacle, el Spanish Brass tornen a demostrar la riquesa tímbrica i expressiva d’aquesta família “brass”, que només el grup valencià sap plasmar tan bé a dalt de l’escenari.

FER UN COMENTARI