Dia Internacional contra la Violència de Gènere a L’Arboç

El dissabte 25 de novembre a les 12 del matí es realitzarà un acte públic i una exposició de les sabates vermelles a la plaça de la Vila

0
400

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç commemorarà, el proper dissabte 25 de novembre, el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. Aquest any les sabates vermelles simbolitzaran i serviran per recordar les dones mortes i maltractades que han sofert o sofreixen violència de gènere.

És per aquest motiu que, com a prèvia al dia 25 de novembre, el proper dijous 23 de novembre a les 17:30h totes les persones sensibilitzades i que vulguin col·laborar, podran participar-hi pintant sabates de color vermell a la Casa de Cultura de l’Arboç. Paral·lelament, l’Ajuntament de l’Arboç fa una crida per tal que tothom porti les seves sabates velles a la Casa de Cultura. Totes les sabates recollides seran pintades de vermell.

El dissabte 25 de novembre a les 12 del matí es realitzarà un acte públic i una exposició de les sabates vermelles a la plaça de la Vila amb l’acompanyament de percussionistes de l’Escola de Música Tradicional del Penedès.

Tots els actes son organitzats per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Associació de Dones Arbocenques i la col·laboració de l’Escola de Música Tradicional del Penedès.

FER UN COMENTARI