Dia Internacional contra la Violència de Gènere a L’Arboç

El dissabte 25 de novembre a les 12 del matí es realitzarà un acte públic i una exposició de les sabates vermelles a la plaça de la Vila

0
226
Karting Comarruga 728×90

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç commemorarà, el proper dissabte 25 de novembre, el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. Aquest any les sabates vermelles simbolitzaran i serviran per recordar les dones mortes i maltractades que han sofert o sofreixen violència de gènere.

És per aquest motiu que, com a prèvia al dia 25 de novembre, el proper dijous 23 de novembre a les 17:30h totes les persones sensibilitzades i que vulguin col·laborar, podran participar-hi pintant sabates de color vermell a la Casa de Cultura de l’Arboç. Paral·lelament, l’Ajuntament de l’Arboç fa una crida per tal que tothom porti les seves sabates velles a la Casa de Cultura. Totes les sabates recollides seran pintades de vermell.

El dissabte 25 de novembre a les 12 del matí es realitzarà un acte públic i una exposició de les sabates vermelles a la plaça de la Vila amb l’acompanyament de percussionistes de l’Escola de Música Tradicional del Penedès.

Tots els actes son organitzats per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç i l’Associació de Dones Arbocenques i la col·laboració de l’Escola de Música Tradicional del Penedès.

FER UN COMENTARI