Detinguts una dona i el seu fill al Baix Penedès per robar les joies de la casa on ella treballava com a assistenta

La propietària va sospitar i va instal·lar càmeres de seguretat que van enregistrar els robatoris

0
366
Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Penedès dels Mossos d’Esquadra van detenir el 29 i el 30 d’octubre una dona i el seu fill a Coma-ruga i al Vendrell per robar les joies de la casa on ella treballava com a assistenta de la llar. També s’havia emportat diners. La propietària de la casa va sospitar d’ella i va instal·lar càmeres de seguretat que van enregistrar els robatoris. Després de presentar denúncia, els Mossos van comprovar que el fill de l’assistenta s’hauria encarregat de vendre les joies robades en establiments de compravenda d’or del Baix Penedès. Els detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Una dona va denunciar als Mossos el 22 d’octubre que la seva assistenta de la llar li estava robant diners i joies, i va aportar una sèrie de gravacions que ho mostraven. Quan la víctima es va enfrontar amb l’assistenta, aquesta va negar els fets.

Amb les gravacions i la informació aportada, els Mossos van obrir una investigació que va permetre relacionar també el fill de la presumpta autora del robatori.

FER UN COMENTARI