Detenen un home per trencar una ordre d’allunyament per violència de gènere a Cambrils

Els agents que feien el seguiment de la víctima el van trobar amagat sota el llit

0
562
DiverNadal Cunit 2018 728×90

La Policia Local de Cambrils va detenir ahir a la tarda un home de 43 anys per haver entrat al pis de la seva exparella, trencant una ordre d’allunyament per violència de gènere.

Des de fa unes setmanes, les patrulles de la Policia Local estan fent un seguiment de la dona, víctima de violència de gènere, que està emparada per aquesta ordre d’allunyament i de prohibició d’apropar-se. Per vetllar pel compliment de l’ordre i la protecció de la víctima, diàriament es fan serveis de patrullatge per les proximitats i voltants del domicili.

Ahir dijous, una patrulla de motoristes de la Policia Local, de servei de vigilància a prop de l’habitatge de la víctima, va observar com l’home en qüestió entrava a l’edifici on viu la víctima. Els agents es van dirigir a la casa i van trucar a la porta. La dona els va obrir i els va dir que l’agressor no estava a casa seva. Els agents van insistir i finalment la dona els va donar el consentiment perquè poguessin entrar a casa seva per comprovar que no hi era. Els policies van escorcollar tota la casa i van localitzar l’infractor amagat sota el llit.

Els agents van detenir l’home, el van traslladar a la comissaria de la Policia Local, on es van instruir diligències per un delicte de trencament de condemna (resolució judicial), i el van posar a disposició judicial.

FER UN COMENTARI