Desmantellada una organització de tràfic de drogues a Sant Carles de la Ràpita

Les forces de seguretat troben 92 grams de heroïna i 14 de cocaïna en els amagatalls

0
718
La Guàrdia Civil i la Policia Local a Sant Carles de la Ràpita
La Guàrdia Civil i la Policia Local han desarticulat una organització criminal dedicada a la distribució i venda d’heroïna i cocaïna al detall a Sant Carles de la Ràpita (Tarragona). El líder de l’organització disposava, en un descampat pròxim al seu domicili d’amagatalls, on ocultava la droga. En l’actuació s’han detingut tres persones com a autors dels suposats delictes de pertinença a organització criminal i tràfic de drogues, també es va prendre declaració com investigat a un altra persona per estar relacionada amb els fets. Els arrestats, en unió d’efectes intervinguts van ser posats a disposició del Jutge de Instrucció número 4 d’Amposta.
Les investigacions es van iniciar en el mes d’agost, quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement que una persona es dedicava suposadament a distribuir cocaïna i heroïna a petita escala a terceres persones i aquestes al seu torn ho venien al detall en un habitatge de la localitat .

En l’operatiu establert de forma conjunta per la Policia Local i la Guàrdia Civil, es va esbrinar la identitat del principal sospitós, així com l’existència d’altres col·laboradors que visitaven el domicili amb la intenció de proveir-se de les substàncies, per a posteriorment vendre-la al detall en la via pública o altres domicilis. Els cossos de seguretat van trobar que el principal responsable de l’organització, adquiria petites quantitats d’heroïna i cocaïna pura, que ocultava de manera aleatòria en diferents amagatalls que prèviament havia preparat en un descampat, realitzant una intervenció en els mateixos, on es van agarrar un total de 92 grams d’heroïna i 14 de cocaïna, pendents d’elaborar i distribuir.

La confiscació d’aquestes substàncies va resultar prou per a incriminar els responsables d’aquest tràfic il·lícit, que va culminar amb l’explotació de l’operació, quan es va procedir a la detenció dels integrants de l’organització, intervenint-los entre les seves pertinences 7 dosis d’heroïna i 3 de cocaïna.

FER UN COMENTARI