Desenes de treballadors de Territori i Sostenibilitat protesten contra el 155 davant la seu de la conselleria

Els empleats han donat l'esquena a una pancarta amb el lema 'No al 155' per mostrar el seu rebuig a la intervenció de l'estat espanyol

0
369
Desenes de treballadors del departament de Territori i Sostenibilitat s’han concentrat aquest dilluns a dos quarts de dotze del migdia davant la seu de la conselleria a l’avinguda Josep Tarradellas per protestar contra l’aplicació de l’article 155 de la Constitució per part de l’executiu espanyol i contra l’empresonament d’una part dels consellers del Govern destituït. Els treballadors han donat l’esquena durant uns minuts a una pancarta, amb el lema ‘No al 155’ i un crespó groc, per mostrar el seu rebuig a la intervenció de l’estat espanyol a la Generalitat. Els empleats del departament també han cridat ‘Llibertat’ com a protesta per l’empresonament dels consellers i dels ‘Jordis’. Alguns d’ells també lluïen llaços grocs. La protesta també ha reunit personal d’altres organismes públics.
Els treballadors de la Generalitat repetiran aquestes protestes cada dilluns a les 11.30 hores amb concentracions davant dels centres de treball i cada divendres al migdia amb algun tipus de ‘performance’ fins que els vuit consellers empresonats i Jordi Sánchez i Jordi Cuixart siguin posats en llibertat.

A diversos departaments de la Generalitat, els funcionaris estan organitzats en assemblees per decidir com protestar contra l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola per part del govern central i contra l’empresonament dels consellers de la Generalitat destituïts.

Els departaments s’han coordinat i dimarts 21 preparen una concentració unitària a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.

FER UN COMENTARI